Societat

Suspesa indefinidament la recerca del pescador desaparegut a Tossa de Mar

Els equips d’emergència no aconsegueixen localitzar l’home després de mantenir cinc dies el dispositiu

Dos helicòpters, cinc embarcacions i personal de terra han pentinat la costa entre Blanes i Sant Feliu de Guíxols

El dispositiu de recerca per localitzar el pescador desaparegut el passat dia 15 de maig a Tossa de Mar (Selva) s’ha desmuntat aquesta nit fins que no hi hagi nous indicis per a la localització de l’home. El pescador, de 49 anys, no va tornar a casa després de sortir a pescar dimecres al vespre a les roques de sota el far, a la zona de la Vila Vella.

Aquest diumenge un helicòpter dels Bombers ha sobrevolat la línia de la costa entre Sant Feliu de Guíxols i Blanes. Un altre aparell, de Salvament Marítim, ha rastrejat des de l’aire la costa entre Blanes i Tossa de Mar.

Per mar, cinc embarcacions dels Bombers, Protecció Civil i Salvament Marítim han navegat per la mateixa zona costanera a la recerca del desaparegut.

Efectius dels Mossos d’Esquadra, Policia Local de Tossa i Guàrdia Civil han col·laborat des de terra en les tasques de rescat i de suport a la família del pescador, així com nombrosos voluntaris.

Els Bombers han informat aquesta nit a a les xarxes socials que, “lamentablement”, la feina dels equips de rescat ha estat infructuosa i que se suspèn la recerca fins que hi hagi nous indicis.

El desaparegut, de nacionalitat espanyola i molt conegut a la població, va sortir a pescar dimecres, com feia habitualment, sobre les vuit del vespre. Cap a les onze de la nit els familiars van donar l’alerta en comprovar que no havia tornat a casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia