Societat

Divuit detinguts per tràfic de drogues a quatre operacions a Catalunya

Divuit persones han estat detingudes en tres operacions contra el tràfic de drogues al Vendrell, Sitges i Lleida.

L’operació amb més detinguts va tenir lloc al Vendrell, on la Guàrdia Civil ha desarticulat un grup de set persones dedicades al tràfic de drogues. La investigació ha acabat amb el decomís de 2,3 quilos de marihuana, més de 800 grans d’heroïna, més de 250 grams d’haixix, més de 200 grams de cocaïna, més de 200 grams d’amfetamines, 174 unitats d’èxtasi i prop de 10 quilos d’altres substàncies sense identificar. La policia també va requisar 8.875 euros en efectiu. Els set investigats van ser arrestats per un presumpte entramat criminal de venda al detall, pertinença a entramat criminal i delictes contra la salut pública per tràfic de drogues. Fins ara, el jutge ha enviat a presó tres d’ells.

La segona operació pel nombre de persones detingudes va tenir lloc a Lleida on la Guàrdia Civil va intervenir dimecres passat 860 grams de marihuana i va detenir quatre persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. La Guàrdia Civil va detenir les quatre persones, les quals, juntament amb la marihuana intervinguda, van ser posades a disposició judicial.

La tercera operació policial va permetre la detenció de tres persones més a Sitges. En aquest cas va ser la Policia Local qui en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup que es dedicava a la producció de marihuana en una casa d’una urbanització del municipi. La detenció va tenir lloc dissabte 29 de juny, quan els agents van rebre un avís dels Bombers que els informava que acudien a una casa on hi havia dues persones atrapades dins un ascensor. En arribar a l’habitatge, els bombers van comprovar que l’avís era fals però van descobrir un cultiu de marihuana de prop de 940 plantes. En el moment de la descoberta, la policia va arrestar l’única persona que hi havia dins la casa, però al cap de poc van arribar dos homes més que també van ser detinguts. El jutge n’ha decretat l’ingrés a presó.

D’altra banda, la Policia Local de Sitges va detenir quatre ocupants d’un vehicle com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després que els agents veiessin com es desprenien d’un embolcall de plàstic que contenia presumiblement cocaïna. Durant els escorcolls, la policia va confiscar estris per fer el tall de la substància, una bàscula de precisió, diversos envasos amb fàrmacs sense recepta i 1.810 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona