Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Divendres, sol i més calor

Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al centre i nord de la costa i creixeran núvols d’evolució diürna a zones de muntanya

Al Pirineu pot caure algun ruixat a la tarda

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest divendres dominarà el sol i la temperatura serà més alta, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Es preveu cel serè o poc ennuvolat en general, més enllà d’intervals de núvols baixos fins a mig matí al litoral central i nord. A banda, creixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i a punts de muntanya.

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

La temperatura mínima serà semblant a la d’aquest dijous. Es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral.

La màxima també serà semblant o lleugerament més alta i arribarà a valors d’entre 26 i 31 ºC al Pirineu, Prepirineu i litoral i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats, de component sud i est.

La visibilitat es preveu entre bona i excel·lent en general, localment regular de matinada a Catalunya Central i al litoral al final del dia.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia