Societat

societat

Mig centenar dels millors cuiners es trobaran al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Mig centenar de cuiners que sumen més de 30 estrelles Michelin al costat de reconeguts rebosters, sommeliers i experts, seran els protagonistes del programa de la pròxima edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que es farà del 18 al 20 de novembre. Amb el lema (Re) pensar la gastronomia, el saló invitarà a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles i digitalitzats. Entre els cuiners, hi haurà Paco Pérez, Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, Oriol Castro i els germans Torres, i d’estrangers, l’italià Niko Romito, el belga Kobe Desramaults i el danès Rasmus Munk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un de cada quatre casos de trencament d’aneurisma cerebral es confon amb una migranya

Barcelona

L’aeroport de Reus creix un 4,3% a l’octubre i supera el milió de passatgers el 2019

Reus

Vuit noves sales d’operacions a Sant Joan de Déu

Barcelona
JESÚS CALM MASÓ
RECTOR DE SET PARRÒQUIES I CAPELLÀ DEL SANTUARI DE LA SALUT

“Quan vaig tornar, amb seixanta anys, era el més jove a l’església”

Santuari de la Salut

Augmenta el turisme estatal a Salou

Barcelona
Campanya per investigar la distonia al Vall d’Hebron
societat

Campanya per investigar la distonia al Vall d’Hebron

Primer pas per allargar el bus urbà de TMG a Girona 15 anys

girona

La Fira de Sant Martirià s’endinsa en el món de les plantes autòctones

BANYOLES

Acreditació d’excel·lència per a la unitat de malaltia inflamatòria intestinal

girona