Societat

societat

Els millors cuiners es troben al GastroEbre d’enguany, a Gandesa

El celler de la Cooperativa de Gandesa serà l’escenari de les jornades professionals de cuina i gastronomia GastroEbre, que tindran lloc dilluns i dimarts amb l’objectiu de promoure i difondre els productes i la gastronomia de les Terres de l’Ebre, especialment l’oli de les DOP Oli Terra Alta i Oli Baix Ebre-Montsià, l’arròs de la DOP del Delta de l’Ebre i els vins de la Terra Alta. La GastroEbre, que enguany arriba a la segona edició, oferirà set sessions de cuina en directe protagonitzades per dotze cuiners del territori i de la resta de Catalunya que apleguen deu estrelles Michelin. A més, també hi haurà sessions dedicades al servei als sommeliers i a la pastisseria i una taula rodona sobre l’oli. Entre els professionals de la cuina, els assistents hi podran trobar Josep Roca, del Celler de Can Roca, que farà la sessió magistral sobre Creativitat, natura líquida i la cuina del vi, el pastisser Christian Escribà i els professionals del restaurant Miramar de Llança. Les jornades volen ser un punt de trobada entre professionals per estimular la innovació, compartir el coneixement dels productors, elaboradors i cuiners i promocionar i difondre la cultura alimentària de les Terres de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida