Societat

El sorteig de la 9a edició del Girona 10 inclou 300 premis

L’esdeveniment tindrà lloc el 24, 25 i 26 de gener

Com a novetats, hi haurà l’estrena de més rutes turístiques per la ciutat, la participació del Bàsquet Girona i la venda de paquets de cinc xuixos a 10 euros

Les propostes gastronòmiques, culturals, turístiques, d’artesania, esportives, de l’àmbit comercial i de l’hoteler tornen a ser l’àmplia oferta que caracteritza el Girona 10, que enguany arriba a la novena edició. Les inscripcions per al sorteig de premis que tradicionalment s’ofereixen es va obrir ahir a les dotze del migdia al web www.girona10.net i és possible apuntar-s’hi fins dijous, a les 24 h. El sorteig es farà el 17 de gener, a dos quarts de dotze del migdia, al pavelló municipal Girona-Fontajau.

Els premis que es rifaran són 118 places hoteleres gratuïtes; 164 entrades per a espectacles programats aquest primer semestre al Teatre Municipal; cinc entrades dobles Butaca Or per a la funció d’estrena del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or; una samarreta i una pilota firmada per tots els jugadors del Girona FC, una dessuadora Orgull gironí del club i dues entrades dobles per al partit Girona FC-Real Oviedo SAD; una pilota signada pels jugadors de la primera plantilla del Bàsquet Girona, i cinc entrades dobles per anar a veure el partit entre el Bàsquet Girona i el Real Murcia Baloncesto.

Preus especials

L’esdeveniment del Girona 10 se celebrarà els dies 24, 25 i 26 d’aquest mes. La iniciativa és organitzada per l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració i l’Ajuntament. Entre les novetats hi ha l’ampliació de les visites guiades per la ciutat. Les que s’estrenaran porten per nom Llums de Girona, Llegendes de Girona nocturna o Gerunda: els orígens de la ciutat. Així mateix, hi ha la implicació del Gremi de Pastissers Artesans de la capital gironina, que per primer cop posaran a la venda en alguns dels seus establiments un paquet de cinc xuixos a 10 euros. I, també per primera vegada, se suma a l’esdeveniment el Bàsquet Girona, que oferirà preus especials per als partits d’aquesta temporada que es disputin a Fontajau.

A més, durant el cap de setmana del Girona 10 hi haurà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa Girona Museus, i es podran comprar entrades a 10 euros per a diferents espectacles de l’Auditori, del Teatre Municipal i per a determinades funcions del Festival Internacional del Circ. També es gaudirà de fires i mercats al carrer; els comerços, els restaurants i establiments d’oci llançaran novament promocions i descomptes especials, i es comptarà amb la col·laboració d’entitats esportives i clubs com el Girona FC i el GEiEG.

Concentrar experiències

“El Girona 10 ha tingut des dels seus inicis el ple suport de l’Ajuntament perquè és un exemple d’èxit de com la col·laboració entre els organismes públics i privats d’un territori pot crear un producte que potenciï l’activitat turística de la ciutat i permetre la seva desestacionalització”, argumenta l’alcaldessa, Marta Madrenas.

El president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, remarca que, “un any més, des del sector de l’hostaleria s’ha fet una aposta molt important per aquest esdeveniment, en el qual cada vegada aconseguim implicar més àmbits i entitats que serveixen per mantenir Girona com una destinació atractiva”. Hi afegeix que es fa “un gran esforç per oferir un cap de setmana excepcional”: “No tan sols es tracta de posar a l’abast preus baixos, sinó de concentrar gran part de les experiències que es poden viure a la ciutat dins una marca consolidada com és Girona 10. Més enllà d’habitacions o menús a 10 euros, el propòsit és que la gent gaudeixi de la ciutat.”

LES FRASES

Aquesta iniciativa fa possible l’objectiu de desestacionalitzar l’activitat turística a Girona
Marta Madrenas
alcaldessa de girona
Més enllà d’habitacions o menús a 10 euros, el propòsit és que la gent gaudeixi de la ciutat
Josep Carreras
president de l’asSOC. d’hostaleria, turisme i restauració DE GIRONA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els Mossos reforcen l’Horta de Lleida amb agents de paisà

LLEIDA
Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris