Societat

Un agent desmunta la coartada de la principal acusada del “Crim de la Urbana”

El relat d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desmuntat en menys d’una hora la coartada de Rosa Peral, la principal sospitosa d’haver assassinat, amb el seu col·lega i amant Albert López, al també company del cos Pedro Rodríguez, amb qui mantenia una relació de parella.

Tal com ha relatat aquest testimoni, dos dies després que aparegués el cos de Pedro, Rosa el va convidar a ell i a la seva dona a sopar al seu domicili de Vilanova i la Geltrú, al qual també va acudir Albert. Durant la vetllada, l’agent va dir “sorprendre’s” per l’actitud “tranquil·la i molt normal” de Rosa, que va mostrar un “tracte quotidià” amb l’altre acusat a pesar que, en principi, ja no mantenien cap relació amorosa. “Era com si haguessin tornat”, ha asseverat l’urbà, qui ha matisat que no van intercanviar abraçades ni altres mostres explícites d’afecte però sí que es van tractar “com feien habitualment abans de tallar”. En un moment donat, ha continuat, Rosa fins i tot li va dir a Albert que es tallés la barba perquè “li quedava millor”.

A més, abans que Albert arribés al domicili, Rosa va intentar incriminar al seu exmarit Rubén, que va ser un dels primers sospitosos del crim després que els acusats acostessin el mòbil del difunt fins als voltants del seu domicili construint així una pista falsa per si la policia rastrejava el senyal.

D’altra banda, durant la sessió d’aquest dimecres han desfilat també altres testimonis que han explicat que Albert, el segon acusat, “va refer la seva vida” quan va acabar la seva relació amb Rosa, encara que una de les proves clau del dia ha acabat truncada. Es tractava d’un amic d’Albert que durant la instrucció del cas va declarar davant el jutge que l’acusat li havia comentat, després d’aparèixer el cotxe de Pedro, que aquest havia mort “amb un tir al cap”. A preguntes de l’acusació, aquest testimoni ha assenyalat que “no ho recordava”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona