Societat

L’organitzadora del Mobile es reunirà divendres per decidir què fer davant les múltiples baixes en el congrés

Intel i Vivo tampoc aniran al MWC de Barcelona i ja són 10 les baixes pel coronavirus 

Els forats que deixaran aquestes companyies ja equival pràcticament al 10% de l’espai expositiu

Ja en són 10. Aquest dimarts, la nord-americana Intel i la xinesa Vivo s’han sumat a la llista de companyies que han desistit de presentar els seus productes al Mobile World Congress (MWC) de Barcelona.

Totes les empreses que no acudiran al congrés han al·legat motius de seguretat pel coronavirus per cancel·lar la seva presència en un esdeveniment que aplega milers de persones i nombroses empreses que presenten els seus productes. Els forats que deixaran aquestes companyies ja equival pràcticament al 10% de l’espai expositiu.

La direcció del congrés manté reunions diàries a nivell tècnic i polític amb les diferents administracions del país, que insisteixen a transmetre que la situació està controlada i que la col·laboració és total. No obstant, GSMA, l’organitzadora del Mobile, ha anunciat que es reunirà divendres per decidir què fer davant les múltiples baixes en el congrés.

Intel i Vivo, tampoc

En un breu comunicat, l’empresa nord-americana Intel ha explicat que “la seguretat i el benestar” dels treballadors i socis són la “principal prioritat” i que per això han decidit suspendre la seva participació al Mobile “per precaució”.

Intel ha agraït a GSMA la seva “comprensió” i ha esperat assistir i donar suport a futurs esdeveniments del MWC. El grup nord-americà tenia previst celebrar un esdeveniment el diumenge 23 de febrer a la Llotja de Mar per donar a conèixer les novetats de la marca en 5G i intel·ligència artificial.

Per la seva part, el fabricant xinès de mòbils Vivo també ha renunciat a participar al Mobile World Congress (MWC) 2020 i se suma a la llarga llista d’absències per l’amenaça del coronavirus.

“La salut i la seguretat dels nostres empleats i del públic són la nostra principal prioritat. Per això, i en funció de la situació actual, hem decidit cancel·lar la nostra participació al MWC 2020 i a d’altres actes relacionats previstos a finals d’aquest mes a Barcelona”, ha afirmat la companyia, el cinquè fabricant del món de mòbils i smartphones.

De fet, Vivo havia de presentar el seu nou concepte de telèfon APEX 2020 dins el certamen barceloní. “Serà presentat properament. Compartirem més actualitzacions en el moment oportú”, ha puntualitzat la tecnològica.

Empreses com Sony, LG, Ericsson o Amazon també han anunciat que no assistiran a aquest congrés, que està previst que comenci el 24 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia