Societat

El GEiEG reobrirà part dels serveis de Sant Ponç dilluns

S’estima que la recuperació completa de les instal·lacions costarà dos milions d’euros

El club, que aquest any celebra els cent anys, posa en marxa una campanya d’imatge i per recollir fons

El president del GEiEG, Francesc Cayuela, va anunciar ahir que una part de les instal·lacions de Sant Ponç es reobriran al públic dilluns vinent, un mes després del desbordament del riu Ter. Cayuela va explicar que durant aquest mes la prioritat ha estat la recuperació de la llum per identificar i valorar tots els desperfectes. Els desperfectes més destacats són els de la maquinària de les piscines, tant pel que fa a la climatització i calefacció com als subministraments d’aigua i llum.

El peritatge encara continua, ja que s’ha hagut de fer un examen complet. De moment, s’estima que el cost de la recuperació de totes les instal·lacions de Sant Ponç s’elevarà als dos milions d’euros. “S’ha hagut de fer tot nou i els treballadors han treballat tant com ha calgut perquè fos possible obrir dilluns vinent”, va declarar Cayuela. No obstant això, segons va destacar, els costos d’aquestes reparacions no seran una càrrega per al futur del club tant per la responsabilitat que assumeix l’assegurança com pel suport que han expressat les institucions.

El dia 24 el servei que obrirà amb normalitat serà el de fitnes i el programa d’activitats dirigides no aquàtiques. També es reobriran les pistes d’esquaix i pàdel; les pistes de tennis A, B, C i D estaran disponibles les hores de llum natural, i les altres obriran en l’horari habitual. També es podran utilitzar alguns vestidors, així com els serveis de restaurant i el de salut corporal i bellesa. La resta d’instal·lacions s’obriran progressivament: la piscina de 25 metres, a tot estirar, el 2 de març; la zona d’aigües, el dia 8, i la piscina de 50 metres, el dia 16.

El GEiEG, que justament aquest any celebra el centenari, ha posat en marxa una campanya d’imatge i per aconseguir fons per a la reforma completa de les instal·lacions. S’han creat vuit vídeos amb la participació de l’alcaldessa de Girona –Marta Madrenas–, quatre esportistes –Marta Xargay, Jan Frodeno, Àlex Granell i Miquel Sunyer–, el cuiner Joan Roca, el cantant d’Els Amics de les Arts Joan Enric Barceló i l’actor Pep Cruz. La campanya està pensada per ser difosa a la premsa escrita i per televisió, cinemes i xarxes socials. El lema de la campanya és A casa som del GEIEG, i ara més que mai. I una de les idees que es destaquen en la campanya és justament el centenari del club. Les donacions es poden fer a través del web que s’ha creat per a aquesta campanya: totssomgeieg.cat.

LA FRASE

Els principis del GEiEG són l’esport de base i amateur. És un club popular, propietat dels gironins
Francesc Cayuela
President del GEIEG

LES XIFRES

100
anys
fa que el Club Excursionista i Esportiu Gironí va començar la seva activitat a la ciutat de Girona.
2
milions
d’euros és el cost que tindrà la reparació de les instal·lacions de l’equipament de Sant Ponç.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró