Societat

Els Mossos ja imposen denúncies per no respectar el confinament

Els Mossos d’Esquadra ja van imposar ahir les primeres denúncies a ciutadans de Barcelona que no van respectar les mesures dictades per les autoritats i que ordenen el confinament de la gent a casa, d’on només es pot sortir per comptades excepcions. El bon dia que va fer ahir al matí a Barcelona, i la novetat de les restriccions encara no del tot interioritzades per part de la població, va fer que alguns ciutadans es decidissin encara a sortir al carrer, com si res, i en algun d’aquests casos es va acabar imposant les primeres denúncies, segons van explicar a aquest diari agents de les patrulles a peu de carrer.

Els Mossos i també la Guàrdia Urbana es van desplegar per tota la ciutat, amb especial atenció a zones turístiques com ara la Rambla, les platges de la Barceloneta i la Vila Olímpica i el parc de la Ciutadella, on es van haver d’aplicar especialment per fer fora les persones que hi havien anat a passejar, moltes d’aquestes turistes.

Els Mossos van recórrer tots els barris de la ciutat amb furgons dotats d’altaveus per on anaven repetint un missatge, en diversos idiomes, recordant a la gent l’obligació de romandre a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia