Societat

L’afluència de viatgers a Rodalies cau un 90,2% aquest dilluns

Al metro, la demanda ha estat un 84% inferior entre cinc i nou del matí

La demanda a Rodalies ha caigut un 90,2% aquest dilluns respecte un altre dilluns feiner, segons ha informat aquest matí l’operadora. D’aquesta manera, es manté la tendència a la baixa ja iniciada la setmana passada des que el govern espanyol va aprovar l’estat d’alarma pel coronavirus. El servei es manté al 100%, fet que permet a l’operadora respectar el 33% d’ocupació màxima ordenat per les autoritats. Al metro de Barcelona, l’afluència de viatgers entre l’inici del servei, a les cinc de la matinada, i les nou del matí ha comptat amb un 84% menys de l’afluència normal d’un dilluns davant la caiguda del 82% del divendres en la mateixa franja, segons ha informat TMB.

Pel que fa fins a les vuit, l’afluència de viatgers al metro havia caigut un 79% respecte el primer dia feiner d’una setmana normal, dos punts més que el divendres en la mateixa franja, mentre que fins a les set del matí la demanda ha retrocedit un 65%, tres punts més que divendres.

D’altra banda, ahir diumenge la xarxa de metro va registrar un 92,5% menys d’usuaris i la de bus fins a un 94%, en relació a un diumenge normal.

A FGC, la reducció de la demanda també s’ha situat al voltant del 90% en alguns casos. A la línia Barcelona –Vallès ha estat del 91,7% i a la Llobregat-Anoia del 85,7%. A les comarques de Lleida, el trajecte Lleida-La pobla de Segur l’afluència ha caigut un 82%. La companyia recomana no viatjar si no és per “raons inajornables”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia