Societat

RESTAURACIÓ

El producte de Km0 i la traçabilitat agafen encara més força en els restaurants

La restauració també ha viscut una sacsejada i una transformació. El client anirà a buscar la “particularitat” i “degustar territori” i “en lloc d’anar a una globalització tan gran com fins ara, anem tots cap al producte més proper, el de l’hortalà, artesà de casa nostra i la botiga de barri”, segons explica Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d’Olot amb dues estrelles Michelin, un local que, en ple confinament, l’11 de maig, ha complert 30 anys. Les Cols ara està preparant una nova carta, la de l’estiu, amb la mateixa filosofia i estratègia que tenien fins ara.

Josep Roca, enòleg d’El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, pensa que després del coronavirus “ens obrim a un món nou, d’energia col·lectiva, d’atenció plena i de fraternitat que ha possibilitat la cura i la transformació”. És en aquesta transformació que els germans Roca han decidit repensar el seu projecte gastronòmic. Es reforma la cuina d’El Celler de Can Roca per millorar en traçabilitat i el Mas Marroch es transformarà, temporalment, en un restaurant de cuina tradicional catalana. “Volem compartir els plats viscuts. És temps de recordar, tornar a passar pel cor els plats del vostre record”, assegura Roca, que manté que “cuinaran emocions” i “les compartirem amb vosaltres”.

El client busca particularitat i degustar territori
Fina Puigdevall
Xef del restaurant les Cols
És temps de recordar i passar pel cor els plats del vostre record
Josep Roca
ENÒLEG D’EL CELLER DE CAN ROCA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Govern invertirà 7 milions el 2022 per impulsar la nova economia de l’espai i la constel·lació de nanosatèl·lits

Barcelona

Gairebé 900 hectàrees cremades per les colades del volcà de La Palma

Santa Cruz de la Palma

Entra en vigor l’ampliació de l’aforament de l’oci nocturn al 80% i al 100% als gimnasos

Barcelona

Baixen a 69 els grups escolars confinats i no hi ha cap centre tancat

Barcelona

Desactivada l’alerta del pla d’emergència del sector químic al Port de Barcelona

Barcelona

“Certa gent hauria d’entendre que la carretera s’ha de compartir”

barcelona

La Covid-19 serà un virus estacional, segons un estudi

Barcelona
societat

No detecten cap positiu en la prova feta per Santa Tecla

MAITE CASADEMUNT
PRESIDENTA I DIRECTORA CREATIVA DE LOLA CASADEMUNT

“Serrells, lluentons, tatxes i colors vius són molt Maite Casademunt”

Barcelona