Societat

Festa del llibre el dissabte, i Aplec de sardanes el diumenge, a Toluges

El Centre Mil·lenari de Toluges serà aquest dissabte 12 de juny l'escenari de l'edició 2010 de la Festa del Llibre Viu. De les deu del matí fins a les sis de la tarda, es proposaran tallers lúdics entorn de lectures i encontres amb autors i editors de llibres juvenils, així com espectacles que escenifiquen històries de la selecció 2010 del premi dels Incorruptibles, un concurs de literatura per a joves que concerneix prop de 10.000 escolars de la Catalunya del Nord. Tots els actes d'aquest dissabte a Toluges són gratuïts i oberts a tothom. La Festa del Llibre Viu és una manifestació anual organitzada conjuntament pel Consell General i la Mediateca departamental.

Aplec a Clairfont

El diumenge 13 de juny Toluges acollirà el XXV Aplec de sardanes. Els actes començaran el matí a dos quarts d'onze amb un concert gratuït de música catalana a càrrec de la cobla Tres Vents al centre cultural El Mil·lenari. La tarda a partir de dos quarts de quatre, les cobles Tres Vents i Casenoves s'encarregaran de posar música a l'aplec que es farà al parc de Clairfont (o a la sala polivalent en cas de mal temps).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia