Societat

Detenen un turista de 19 anys acusat d’agredir sexualment una noia de 17 en un portal de Lloret

La policia local va arrestar ràpidament el sospitós gràcies a la ràpida identificació per part dels amics de la víctima

La policia local de Lloret de Mar ha detingut un jove turista alemany de 19 anys per, presumptament, haver agredit sexualment en un portal una menor de 17.

Els fets es van produir pels volts de les deu de la nit del divendres 3 de juliol, en un edifici d’apartaments del carrer Joaquim Mir de Fenals. Segons ha avançat el Diari de Girona i ha confirmat l’ACN, víctima i agressor es coneixien ja que havien estat passant el dia conjuntament amb altres amics.

Aquest fet va permetre una ràpida identificació del jove per part dels amics de menor. Després de l’agressió, un veí es va trobar la noia amb dues amigues més caminant pel carrer, i va ser ell qui va alertar la policia al saber què li havia passat a la víctima.

L’agressió s’hauria produït quan la menor va haver de tornar al bloc d’apartaments on s’allotja per un descuit cap a les deu del vespre. Va ser aleshores quan el jove turista de 19 anys i de nacionalitat alemanya hauria agredit sexualment la noia al portal de l’edifici.

Minuts més tard van arribar les amigues de la víctima que van començar a caminar buscant ajuda fins que es van topar amb el veí de Lloret que les va ajudar i va trucar a la Policia.

Des de l’Ajuntament expliquen que esperaran a saber la decisió que es prengui per part del jutge de guàrdia en relació al detingut, abans de fer cap acte en concret. El consistori va facilitar atenció psicològica a la víctima.

Una altra agressió a Salt

Aquest dijous, el jutjat d’instrucció 2 de Girona va decretar presó provisional comunicada i sense fiança per a un detingut per una agressió sexual a Salt (Gironès).

L’arrestat va atacar la víctima quan entrava a casa seva la nit de dimarts a dimecres. Un testimoni va trucar al telèfon d’emergències 112 cap a un quart de dues de la matinada i una patrulla de la Policia Local de Salt va arribar al lloc i va atendre a la víctima.

L’atac va tenir lloc la matinada de dimecres al carrer Miquel de Palol de Salt. Segons fonts properes a la investigació, l’home va abordar la víctima per l’esquena, quan entrava a casa seva. La va empènyer, la va fer caure a terra i la va agredir sexualment. Després de perpetrar l’atac, va fugir corrents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona