Societat

Finalitzen els treballs de rehabilitació de la Sala Hipòstila i del banc de la Plaça de la Natura del Parc Güell

Augmenta molt l’ús veïnal del parc respecte d’abans del confinament, amb 1.000 barcelonins al dia

Les obres de restauració del Parc Güell, que s’estaven realitzant principalment a la Sala Hipòstila, els medallons, i al banc de la plaça de la Natura, han finalitzat una vegada s’han dut a terme totes les actuacions previstes.

S’ha aconseguit posar en valor l’espai de la Font Sarva, un àmbit que fins ara no era accessible i que en breu es podrà visitar, i s’han realitzat altres intervencions com la restauració del Viaducte de Baix, restituint la seva imatge original.

Fins a mitjans de setembre es continuarà treballant en alguns espais, que es delimitaran de manera momentània, per finalitzar els últims detalls de les tasques de rehabilitació, segons ha explicat el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Augmenten els joves amb discapacitat psicosocial

girona

Barcelona endreça el mar

barcelona

El senderisme busca el seu lloc en el sector turístic

OLOT
Recerca biomèdica

És o no Alzheimer?

barcelona

Vergés augura trobades de Nadal de màxim sis persones

Barcelona
PORQUERES

Aparcament per a l’escola El Frigolet

Orient Mitjà
Conflicte araboisraelià

La Covid no atura l’expulsió palestina

Líban
ÀLEX ROCA
Esportista, conferenciant

“La discapacitat és subjectiva, tots en tenim alguna”

barcelona
Societat

Una seixantena de mitjans per a l’extinció d’un foc a Vinebre