Societat

Investiguen la mort d’una dona a Girona

Fonts properes al cas indiquen que la víctima estava lligada i tenia signes evidents de violència

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Girona investiguen les circumstàncies de la mort d’una dona trobada aquest matí al seu domicili situat a la carretera Barcelona de Girona. Segons fonts properes al cas, la víctima estava lligada i tenia signes evidents de violència.

Els Mossos d’Esquadra han informat que, cap a les deu del matí, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Girona han estat requerits per adreçar-se a un domicili de la ciutat de Girona on una familiar havia localitzat una dona morta a l’interior del seu pis. Quan han arribat al lloc del fets han constatat la mort de la dona i han observat que presentava indicis de criminalitat.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la regió policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i han activat la comitiva judicial, que s’han traslladat al pis per a la inspecció ocular i l’aixecament del cadàver.

Els serveis funeraris s’han endut el cadàver a les dues i deu del migdia. Poc després, la comitiva judicial ha abandonat l’immoble.

Segons fonts properes al cas, aquest dissabte al matí han trobat a faltar la víctima en un centre mèdic de la ciutat on treballava i han intentat contactar amb ella sense èxit. Per això, finalment una familiar s’ha dirigit fins al domicili, on ha trobat la dona ja sense vida.

La víctima estava lligada. Els primers indicis apunten que podria haver rebut un cop al cap. El cos de la víctima el traslladaran a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on els forenses li faran l’autòpsia per determinar la causa de la mort.

Els investigadors estan inspeccionant el domicili i recopilant proves per esclarir el cas. També estan reconstruint les darreres hores de la víctima per situar l’hora de la mort. Segons fonts properes a la investigació, no es descarta que hagin transcorregut hores des del moment del crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona