Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’especial de Sant Narcís, sobre la cultura esportiva

girona

Restauració i comerç no veuen “el final del túnel”

Barcelona

Encara no som a l’abril

barcelona

El risc de rebrot supera els 1.000 punts a la regió

girona

Un invident es queixa a un conductor que aparqui a la vorera i aquest l’atropella

girona
Cinc tendències pel pitjor any pel retail
opinió

Cinc tendències pel pitjor any pel retail

professor de la Universitat de Barcelona i de l’Escola Superior de Comerç i Distribució
Societat

Satanàs torna al cau

barcelona

El sector del taxi continuarà amb les mobilitzacions

barcelona

Protestes a Barcelona per l’enduriment de les restriccions

barcelona