Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La meitat dels diagnòstics per demència a la comarca són d’Alzheimer

GIRONA
Societat

Reus prestarà serveis funeraris a Salou, Vila-seca i Constantí

Reus
Societat

Troben evidències de l’estada del primer Homo sapiens al Pallars

Senterada
Infraestructures i serveis

Invertiran 9,2 milions en la millora de les carreteres a Lleida

Lleida
societat

El govern impulsarà un nou servei d’atenció a víctimes de ciberviolència masclista

barcelona
urbanisme

Manresa inicia les obres per convertir el principal eix comercial en una illa de vianants

Manresa

Inici del pla pilot d’infraestructura verda a Palafrugell

Palafrugell
societat

Batlle defensa que Barcelona és “segura” i crida a gaudir de la Mercè

Barcelona
Societat

Cultivar cafè sota roures i alzines a Sant Vicenç de Torelló

Sant Vicenç de Torelló