Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Una concentració contra les restriccions acaba amb violència

BARCELONA

Més de la meitat de les UCI ja les ocupen pacients de Covid

Barcelona
BERNABÉ DALMAU
Monjo de Montserrat. Autor del llibre 'El dol' (Publicacions Abadia de Montserrat)

“El difunt és una absència i les seves resten han de quedar en un lloc digne”

barcelona

Madrenas no té suport per prorrogar el servei de neteja, que continuarà perquè és essencial

girona

El cribratge de Palafrugell arrenca amb alta afluència

PALAFRUGELL

Els hospitals de Figueres i Olot es tornen a adaptar a la pandèmia

OLOT / FIGUERES

Suport veïnal a la família desnonada amb tres menors

barcelona
educació

Girona estudia quines reformes calen a les escoles

societat

Demanen tarifes progressives en el nou servei d’aigua