Societat

Figueres tindrà més activitats sancionables

L’Ajuntament de Figueres està elaborant una actualització de la seva ordenança de civisme “perquè sigui més efectiva i àgil a l’hora d’aplicar sancions”, segons ha anunciat l’equip de govern. La posada al dia de la normativa incorpora activitats que es consideraran una infracció de l’ordenança com ara fer acrobàcies i jocs d’habilitat amb monopatí, patí o similars fora de les àrees destinades a aquesta activitat i restringeix el consumi venda de begudes alcohòliques entre les onze de la nit i les vuit del matí. També es prohibeix posar música al carrer: “Queda prohibida la reproducció de música, ja sigui amb instruments de música, amb mitjans electromecànics a la via pública, independentment si es fa de manera estable o ambulant, si no es té l’autorització municipal pertinent”, ha avançat el consistori.

El vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, explica que l’objectiu és “l’establiment d’un clima de civisme, de convivència social i de respecte mutu que fomenti les relacions solidàries, tolerants i respectuoses entre ciutadans i ciutadanes, i que estableixi mecanismes per corregir i sancionar les actituds incíviques, negligents i irresponsables que deterioren la qualitat de vida a la ciutat”.

El document s’ha lliurat als grups de l’oposició perquè hi puguin fer aportacions, abans de presentar-lo al ple municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Col·lapse general a Rodalies i pla provisional per a dilluns

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot