Societat

Els taxistes volen acampar indefinidament a partir d’aquest dimecres davant de Territori per exigir ajudes

Reclamen, entre d’altres, ajudes per al sector per fer front als efectes de la pandèmia i la regulació de l’oferta

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha convocat per a aquest dimecres una nova marxa lenta per exigir ajudes per al sector i la regulació de l’oferta davant la caiguda de la demanda com a conseqüència de la pandèmia i ha anunciat la intenció d’acampar indefinidament davant el Departament de Territori i Sostenibilitat. La marxa sortirà a un quart de deu del matí de les Torres Venecianes i es desplaçarà per Gran Via, l’Avinguda Urgell fins a finalitzar a l’Avinguda Josep Tarradellas, davant el departament. Álvarez ha subratllat que no es mouran d’allà fins que no els rebin el director general de Transports i Mobilitat, David Saldoni; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, o el conseller, Damià Calvet.

Els taxistes ja s’han desplaçat fins a la conselleria aquest dimarts, tot i que només eren 150 vehicles davant els més 700 d’ahir ja que no totes les associacions han secundat la marxa avui. Demà, però, hi tornaran i s’hi quedaran fins que no siguin rebuts per la Generalitat, tot i que impliqui, ha dit Álvarez, haver d’estar al carrer a les deu de la nit, quan comença el toc de queda.

Aquest dilluns, més de 700 taxistes van reclamar ajornaments d’impostos i una moratòria als bancs pels préstecs per poder pal·liar la caiguda en picat d’ingressos. “Hi ha 4.000 cotxes que cada dia estan parats. No ens importa estar aturats al pàrquing o al mig de la Gran Via. I així fins que ens donin una solució”, va avisar Álvarez.

A la tarda, una representació dels taxistes es van reunir amb la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i es va acordar que s’establiria una línia directa amb el Ministeri de Transports i una reunió en els pròxims dies per fer seguiment de les seves reivindicacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Voluntaris repinten els bancs irisat i Trans

palafrugell

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries