Societat

Puresa 100% elèctrica

L’automòbil més revolucionari de Mercedes-Benz, actualment, és fabrica a la planta de Bremen, el seu nom és EQC400, i és el primer model 100% elèctric de la marca alemanya sota la denominació, família i tecnologia EQ. Un SUV que s’ha fabricat amb el principi d’innovació centrada en l’ésser humà, fent que la e-mobilitat sigui simple, fiable i adequada per a cada client.

Mercedes-Benz està accelerant de forma vertiginosa cap a l’electrificació, i el producte que més bé representa aquesta revolució és aquest rutilant, purista i luxós EQC. Sorprenent en totes les facetes, té una potència de 300 kW (408 CV) i un parell de 760 Nm, el qual capta l’energia necessària d’una bateria de ions de liti que li proporciona una autonomia de 416 kms amb cicle combinat WLTP.

Amb un alt nivell de confort acústic, zero emissions, tracció integral 4Matic totalment variable gràcies als seus dos motors elèctrics, aquest flamant crossover ecològic de Mercedes-Benz proporciona una conducció molt dinàmica, excitant i sostenible a la vegada, accelerant de 0 a 100 en tant sols 5,1 segons i arribant a una velocitat màxima limitada de 180 km/h. I a la vegada, amb una comoditat de marxa excepcional i en absolut silenci gràcies a la gran feina feta en l’aïllament acústic i la mitigació del soroll de la rodadura sobre l’asfalt.

Gràcies al centre de gravetat realment baix i amb una aerodinàmica perfectament treballada, aquest EQC400 proporciona una dinàmica de conducció realment excel·lent, esdevenint un crossover còmode, silenciós, ecològic, divertit i... amb una acceleració que et fa posar els pèls de punta.

Un dels seus millors secrets són els assistents a la conducció, amb cinc programes, Comfort, Eco, Max Range i Sport, més l’adaptable individualment, i detalls com el pedal accelerador de tacte, que ajuda a conduir de forma econòmica, influint directament en el nivell de recuperació d’energia. A més, indica al conductor el moment adequat d’aixecar el peu de l’accelerador utilitzant dades del sistema de navegació i de reconeixement de senyals de trànsit.

L’interior desprèn i emana filosofia alemanya pura Mercedes-Benz, però amb un toc subtil de visió futurista adopta el bo i millor dels germans de gamma alta de la marca, amb sistema d’informació i entreteniment MBUX amb realitat augmentada i control per veu Linguatronic.

El Mercedes-Benz EQC té un consum mitjà de 22,4 kWh/100 kms i els temps de càrrega de la bateria es fa en tant sols 40 minuts, del 10 al 80% si es connecta a un carregador ràpid de 110 kW (com pot ser l’Ionity), i d’unes 11 hores en un Wallbox convencional connectat a una xarxa domèstica per a una càrrega completa.

Sol·licita prova aquí .

Més informació:

https://www.mercedes-benz-garatgeplana.es

FITXA TÈCNICA

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Motor: Elèctric

Potència: 300 kW

Parell: 760 Nm

Bateria: 80 kWh

Acceleració 0/100 km/h: 5,1 segons

Autonomia: 416 kms

Maleter: 500 litres



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona
economia

El simulacre de risc químic amb sirenes a les Terres de l’Ebre i Tarragona es farà el 24 d’abril

barcelona
societat

El 63% dels docents asseguren haver patit una agressió física o verbal per part d’alumnes, segons USTEC

BARCELONA

El #wasteinprogress 2024 tanca amb un nou rècord de visitants

GIRONA

El cartell del ’Temps de Flors’ és un mosaic floral de formes geomètriques

GIRONA

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres