Societat

Rebuda dels Reis amb reserva a Castelló i Llançà

Malgrat les dificultats que suposa l’organització del dia de Reis, més ajuntaments adapten les seves programacions per no haver de renunciar a la tradició. A Castelló d’Empúries, per al 5 de gener s’han habilitat tres espais per poder fer la recepció: l’envelat de la plaça de les Palmeres a Empuriabrava (17 h), la sala polivalent (18.15 h) i el pati del Palau dels Comtes (19.30 h), al poble històric. En cada indret s’acollirà la comitiva amb animacions musicals. Per poder-hi accedir, caldrà reserva prèvia i descarregar al portal web de l’Ajuntament una entrada numerada, que es validarà a l’entrada del recinte. A Llançà també es podran veure els Reis a la Casa Marly (entrada pel carrer de Roger de Llúria, entre les 16 h i les 21 h). En aquest cas, també caldrà reservar hora trucant a un número de telèfon (972 12 14 70).

Brot a la Fundació Emma de Sant Joan

j.c

Un brot de coronavirus ha afectat un total de deu residents i quatre treballadors de la residència Fundació Emma de Sant Joan de les Abadesses, tot i que d’altres, pendents de proves PCR, presenten simptomatologia compatible amb el virus. Un dels residents ha mort i tres més han estat traslladats al centre de suport Orpea de Girona. Els responsables de la residència Emma de Sant Joan de les Abadesses han aplicat totes les mesures d’aïllament d’afectats i de prevenció per evitar l’extensió del virus preceptives en aquests casos.

Llagostera suspèn la rua de carnaval del 21 de febrer

G.B

Llagostera suspèn la rua de carnaval prevista per al diumenge 21 de febrer. Segons el consistori, “la persistent situació d’alarma sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19 ha portat l’Ajuntament a suspendre definitivament la rua”. Expliquen que el motiu principal és l’afluència de gent que hi participa cada any, que xifren en més de mil persones entre participants i espectadors. Les autoritats sanitàries dictaminen que cal evitar promoure la celebració d’actes que suposin grans concentracions de gent. No es descarta programar més endavant alguna activitat relacionada amb el carnaval.

Una vista exterior

de la Fundació Emma


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres