Societat

La Guàrdia Urbana de Barcelona desallotja una festa il·legal al teatre Grec amb 140 persones

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar dissabte a la tarda una festa il·legal al teatre Grec de Montjuïc amb almenys 140 persones que tocaven música amb amplificadors i consumien alcohol, segons ha indicat en una piulada.

Els agents van identificar i denunciar aquestes 140 persones per incomplir les mesures sanitàries de la covid-19.

D’altra banda, aquesta matinada, els Mossos han intervingut en almenys quatre festes il·legals arreu del territori, d’on han identificat i denunciat una vuitantena de persones per saltar-se les restriccions decretades per la pandèmia.

Les festes eren a les Lloses, al Ripollès, a l’Hospitalet del Llobregat, Molins de Rei i Piera, segons ha avançat Rac1 i ha confirmat l’ACN.

Segons han explicat els Mossos, a Les Lloses han desallotjat una festa en un mas amb 24 persones, i les han denunciat per incomplir les restriccions que limiten les trobades i trencar el confinament municipal.

En aquest cas, la majoria de persones són de Granollers i segons alguns dels testimonis també alguns han tingut temps de marxar camp a través quan han vist la policia.

Els fets s’han produït pels volts de les dues de la matinada en una casa de turisme rural apartada que els assistents havien llogat. Un cop han tingut identificats tots els assistents, els Mossos els han fet tornar cap a casa.

La situació també s’ha repetit a Piera, on els Mossos han desallotjat una masia amb 28 persones que feien una festa incomplint les restriccions.

A l’Hospitalet, els agents dels Mossos han desallotjat una altra festa en una casa particular amb 18 persones, després de rebre un avís a les dues de la matinada.

A Molins de Rei, la Guàrdia Urbana ha demanat suport dels Mossos per intervenir en una festa amb 10 persones que es feia en les habitacions d’un hotel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona