Societat

Els Roca obriran un restaurant “normal” al Barri Vell de Girona

L’antic Llevataps, a la plaça de l’Oli, es convertirà en el restaurant Normal d’aquí a pocs mesos

La cap de cuina prové del mateix Celler i s’hi farà una cuina “de mercat i espontània”

Un restaurant “normal”, en una cantonada “normal” d’una ciutat “normal”. Així anunciava a Instagram Pitu Roca el nou projecte dels germans Roca, que no es refereix a res més que a la ciutat de Girona, a la cantonada de la plaça de l’Oli on fins fa poc hi havia el restaurant Llevataps i on ells obriran el restaurant Normal. “És un moment en què hem d’apostar per Girona i és un moment per reivindicar un restaurant per a la gent de la ciutat”, deia ahir el sommelier, que explicava que es preveu que d’aquí a dos mesos o dos mesos i mig es pugui obrir el nou establiment, en què, en principi, no es faran gaires reformes, ja que, segons va explicar, està en molt bon estat. “Potser canviarem el terra i unificarem la façana exterior, però de dins no canviarem gaire més”, explicava Roca, insistint en la importància de reactivar els establiments del Barri Vell de la ciutat, durament colpejats per la crisi.

Pitu Roca també va avançar que la cap de cuina serà Elisabet Nolla, que és una de les caps de cuina d’El Celler de Can Roca i que s’hi vol fer una cuina “normal”. “Una cuina de mercat, espontània, suculenta, gustosa i passada pel sedàs de la interpretació de la normalitat de nosaltres tres”, explicava Pitu Roca, que hi afegia que feia temps que anaven al darrere d’un local al Barri Vell. De fet, inicialment van apostar per obrir un local de tapes on hi havia hagut el restaurant Mon Oncle, al carrer dels Mercaders, però aquest local el van acabar traspassant.

Amb el nou restaurant Normal, els germans Roca complementen l’oferta que ja tenen a Girona, que abarca diferents segments, des del Celler fins al Mas Marroch, passant, per exemple, per Casa Cacao, al costat de la qual els Roca també van llogar fa uns mesos el local de la cafeteria Blend, que si bé de moment és un espai d’ús intern, en un futur pot tenir un altre ús.

LA FRASE

És un moment en què s’ha d’apostar per Girona i per reivindicar un restaurant per a la gent de la ciutat
Pitu Roca
‘sommelier’


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La producció de rosa de Sant Jordi cau en tres anys un 60%

Teià

Els experts avisen: la vacuna és la solució, no el problema

Barcelona
NOUREDDINE JALLOUL
Cuiner de El Celler de Can Roca

“M’inspiro en la cuina del Marroc i de la meva mare”

barcelona

Barcelona perd restaurants que havien donat fama a la ciutat

Barcelona

Les UCI, plenes esperant l’impacte de Pasqua

barcelona
Sònia Serrano

“Apostar per la sostenibilitat permet ser més eficient”

Presó per a l’àvia i la mare del nadó mort a Tarragona
societat

Presó per a l’àvia i la mare del nadó mort a Tarragona

Es dobla la xifra d’alumnes i grups escolars confinats

Es dobla la xifra d’alumnes i grups escolars confinats

societat

Dos morts apunyalats en només 24 hores