Societat

Els Roca obriran un restaurant “normal” al Barri Vell de Girona

L’antic Llevataps, a la plaça de l’Oli, es convertirà en el restaurant Normal d’aquí a pocs mesos

La cap de cuina prové del mateix Celler i s’hi farà una cuina “de mercat i espontània”

Un restaurant “normal”, en una cantonada “normal” d’una ciutat “normal”. Així anunciava a Instagram Pitu Roca el nou projecte dels germans Roca, que no es refereix a res més que a la ciutat de Girona, a la cantonada de la plaça de l’Oli on fins fa poc hi havia el restaurant Llevataps i on ells obriran el restaurant Normal. “És un moment en què hem d’apostar per Girona i és un moment per reivindicar un restaurant per a la gent de la ciutat”, deia ahir el sommelier, que explicava que es preveu que d’aquí a dos mesos o dos mesos i mig es pugui obrir el nou establiment, en què, en principi, no es faran gaires reformes, ja que, segons va explicar, està en molt bon estat. “Potser canviarem el terra i unificarem la façana exterior, però de dins no canviarem gaire més”, explicava Roca, insistint en la importància de reactivar els establiments del Barri Vell de la ciutat, durament colpejats per la crisi.

Pitu Roca també va avançar que la cap de cuina serà Elisabet Nolla, que és una de les caps de cuina d’El Celler de Can Roca i que s’hi vol fer una cuina “normal”. “Una cuina de mercat, espontània, suculenta, gustosa i passada pel sedàs de la interpretació de la normalitat de nosaltres tres”, explicava Pitu Roca, que hi afegia que feia temps que anaven al darrere d’un local al Barri Vell. De fet, inicialment van apostar per obrir un local de tapes on hi havia hagut el restaurant Mon Oncle, al carrer dels Mercaders, però aquest local el van acabar traspassant.

Amb el nou restaurant Normal, els germans Roca complementen l’oferta que ja tenen a Girona, que abarca diferents segments, des del Celler fins al Mas Marroch, passant, per exemple, per Casa Cacao, al costat de la qual els Roca també van llogar fa uns mesos el local de la cafeteria Blend, que si bé de moment és un espai d’ús intern, en un futur pot tenir un altre ús.

LA FRASE

És un moment en què s’ha d’apostar per Girona i per reivindicar un restaurant per a la gent de la ciutat
Pitu Roca
‘sommelier’


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar