Societat

La víctima d’una violació múltiple, qüestionada

El fiscal sotmet a un interrogatori dur i sense empatia la dona agredida a Sabadell

Avui declaren quatre acusats

El fiscal va sotmetre la víctima d’una violació múltiple a Sabadell el 2019 a un incisiu interrogatori, marcat per constants interrupcions, la qüestionava i li preguntava diversos cops: “Està segura d’això?”, ahir en l’inici del judici a l’Audiència de Barcelona, segons informa Efe. Les defenses dels quatre acusats també van exigir-li que repetís fets, que ella responia amb un: “Això ja ho he explicat.” Ni l’advocat de la noia, Jorge Albertini, ni el president de la secció sisena van exigir la no revictimització de la dona, a qui se citava pel seu nom i cognom diversos cops.

El representant del ministeri públic, Eduardo Gutiérrez, interrogarà avui quatre dels sis acusats: un està considerat un dels tres violadors (un d’ells fugit i l’altre, no identificat) i els altres tres estan acusats de permetre-ho. Per a ells demana penes d’entre 37 i 41 anys i mig de presó per agressió sexual amb penetració, a un d’ells en qualitat d’autor i als altres tres com a còmplices o cooperadors. Els fets es remunten a la matinada del 2 al 3 de febrer del 2019, quan la noia, que llavors tenia 18 anys, va ser abordada per un home al carrer, que no ha pogut ser identificat, a la sortida d’un local d’oci de Sabadell, que la va agafar pel coll, la va posar contra la paret i la va violar. Després la va dur a una nau abandonada i dos homes més van violar-la, tots ells de nacionalitat marroquina, segons va relatar.

“Intentava buscar ajuda”, va explicar la víctima, protegida per una mampara, i hi va afegir: “Em vaig orinar a sobre de por”, “plorava, tremolava i suplicava que em deixin marxar”. Va poder sortir i una parella que treia el vehicle la va auxiliar. Una auxiliar sanitària de l’hospital Parc Taulí va detallar que “anava amb la roba molt bruta... i sencera va relatar les agressions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona