Societat

Ritme alt de reserves per als actes de la Santa Creu

Les places per als espectacles infantils s’esgoten i n’han de programar un altre

Figueres va obrir ahir el procés d’adquisició d’entrades per als espectacles programats per a les Fires i Festes de la Santa Creu, que arrencaran aquest dijous i s’allargaran fins dilluns. En poques hores es van esgotar ahir al matí mateix les reserves per assistir als tres espectacles infantils programats a la plaça Josep Pla i l’Ajuntament ja ha previst programar-ne un altre al parc de les Aigües.

L’assignació d’entrades es va dur a terme ahir amb el criteri d’assignar un màxim del 50% de l’aforament calculat, però, segons assenyalaven fonts de l’Ajuntament ahir al matí, es podria donar el cas que el dia de l’espectacle es pogués ampliar fins al 75% del total, una decisió que estarà naturalment en mans del Procicat. Els tres espectacles infantils amb entrades esgotades són el del Circ Vermut, Ni cap ni peus, del dia 1; l’espectacle de màgia The postcard, del dia 2, i l’espectacle de carrer The incredible box, del dia 3, tots programats a les cinc de la tarda.

Els espais exteriors habilitats per a espectacles durant les Fires són tres. El parc de les Aigües té un aforament màxim ara de 300 persones; l’aparcament del camp vell de futbol del carrer del Far, de 700 persones, mentre que a la plaça Josep Pla, on s’han programat els espectacles, és de 100 persones. Els càlculs s’han fet amb la normativa vigent del 50%. Les reserves per assistir a tots els actes de la Santa Creu es fan a través del web www.festesdefigueres.cat i el nombre de places pot variar en funció del Procicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia