Societat

Patrocini

Neix La Plaça, la xarxa social privada d’11Onze

  • VÍDEO: video

11Onze és una comunitat que s’organitza per a donar serveis financers als seus membres. La podríem definir com una comunitat fintech digital. Aquesta comunitat nascuda ara va evolucionant i incorporant en diferents fases diferents tipus de productes i serveis, que s’aniran desplegant en els propers mesos.

El primer que ha creat 11Onze, és la Plaça. La Plaça és una xarxa social privada, o plataforma multimèdia, on tots els membres de la comunitat hi poden interactuar, aprendre, compartir continguts, comentar-los i generar-los.

https://comunitat.11onze.cat/

Què és La Plaça?

“una nova categoria de xarxa social amb els últims avenços de Facebook, Instagram, YouTube i LinkedIn, en un format Netflix... feta a Catalunya.” James Sène, President d’11Onze a @Finextra.

“La Plaça és una comunitat fintech que neix per donar serveis, informar i formar a totes les persones. Un espai on trobes un canal de TV -11OnzeTV- o els propis agents 11Onze que t’expliquen el món fintech, relacionat amb les finances, l’economia… I l’11Onze Magazine amb continguts de qualitat amb format de revista electrònica. “ Natàlia Cugueró, Directora General.

És multimèdia i multiformat, perquè aglutina totes les funcionalitats de les plataformes de contingut digitals i de les xarxes socials, en un únic espai.

La Plaça té un canal de TV, 11Onze TV, on els Agents 11Onze parlen de temes relacionats amb les finances, en format de vídeo curt, també mostren píndoles d’aprenentatge amb els testos d’autoavaluació al finalitzar. També hi troben altres formats, com per exemple la nostra sèrie documental on es veuen clarament tots els processos de selecció i formatius que s’han dut a terme a 11Onze des dels seus inicis.

La Plaça també té un magazine, amb continguts elaborats sobre finances, empresa, economia, cultura i altres curiositats relacionades amb els bancs, els neobancs, el finançament, l’economia, les comunitats bancàries, l’organització,... entre moltes d’altres qüestions.

A més, interactuar a la Plaça, participar en la comunitat té recompensa, doncs la Plaça dona a cadascú un moneder virtual, on es poden acumular Peles, la moneda virtual de la plataforma, mitjançant aquestes interaccions amb la resta de participants.

A la Plaça també es pot trobar informació dels productes bancaris que neixeran a 11Onze, en els propers mesos, i es pot registrar l’interès per ser el primer en poder-los contractar quan estiguin operatius.

Perquè ara crear una comunitat digital fintech?

Perquè és important que totes les persones tinguin accés a informació relacionada amb els diners i les finances, de manera que es puguin apoderar per tal de prendre les millors decisions possibles. Això és bàsic, perquè els diners són bàsics i manca molta informació sobre tot allò que es relaciona amb els diners, les finances, l’economia real, en definitiva, tot allò que permetria a la gent millorar la seva qualitat de vida. La qualitat de vida passa per tenir una economia personal saludable, i cal informació clara i formació.

Quins són els avantatges de fer-te membre de La Plaça?

El primer avantatge és accedir de manera gratuïta a tot aquest contingut. El segon, és que accedir-hi i interactuar, té recompensa. Hem creat una moneda virtual, les “peles”, que tothom qui participa a dins de la Plataforma por acumular en el seu moneder virtual. Pots acumular peles comentant, fent m’agrada a continguts, compartint continguts, fent cursos i superant els testos d’autoavaluació,... En definitiva, esforçar-se en el propi apoderament té recompensa, i ajudar als altres comentant, compartint i publicant, també en té. I el què és millor, les peles només es poden aconseguir ajudant a la comunitat, i participant-hi. I les peles es podran bescanviar per productes i serveis exclusius, de manera que només amb peles es podran aconseguir, garantint que qui contribueix més a la comunitat té una recompensa més gran.

Per què 11Onze és innovador?

Perquè posa el diner i tot allò que fa la banca, al costat del client. És la comunitat qui construeix els serveis, i qui d’alguna manera els posa a disposició de tothom qui en forma part. Tenir una comunitat fintech és innovador perquè els diners que genera la comunitat acaben reinvertint-se en ella. Això beneficia a tothom i crea vincles amb sentit. Estem acostumats a acceptar que els guanys siguin per uns pocs privilegiats, i es socialitzin les pèrdues. Aqui volem que les situacions dificils que pugui patir algú de la comunitat es puguin socialitzar entre els participants, però que al final qui contribueixi més tingui més recompensa. Que ningú es quedi fora, però que alhora no tothom rebi el mateix.

Què són les peles?

És la moneda virtual de la plataforma, que es va acumulant en un moneder virtual per tal de poder en un futur no gaire llunyar, ser bescanviades per serveis i productes exclusius, que només tindran amb aquest intercanvi, per tant, únicament a través de peles.

Com s’ha de fer per a formar part d’aquesta comunitat?

Registrant-se donant un correu electrònic.

https://comunitat.11onze.cat/Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Una camió amb una roda punxada provoca 26 incendis agrícoles a peu de carretera a la Noguera

bellmunt d’urgell

Estabilitzat l’incendi d’Argentona que ha cremat 11 hectàrees

argentona

Investiguen l’aparició d’un projectil en una planta de la Clínica Girona

girona

L’emoció esclata a la plaça del Blat de Valls en el retorn dels castells

valls

Aprovat que la mascareta deixi de ser obligatòria a l’exterior des de dissabte

MADRID

El Consell de Ministres aprova la rebaixa temporal de l’IVA de la llum del 21 al 10%

madrid

Investiguen una agressió homòfoba al districte de Gràcia de Barcelona

barcelona/esplugues de llobregat

Catalunya torna al risc alt de creixement de la pandèmia

barcelona

Revetlla tranquil·la

barcelona