Societat

73.000 visitants el cap de setmana pel Temps de Flors

L’Ajuntament valora positivament els dispositius previstos per controlar els aforaments

Ressalta la dinamització econòmica de la ciutat pels bons resultats de l’hostaleria i del comerç

El Barri Vell de Girona va rebre aquest cap de setmana passat 73.000 visitants amb motiu de la mostra Temps de Flors. A Cel Obert. En concret, dissabte van passejar pel centre històric de la ciutat 35.000 persones i diumenge, 38.000. L’Ajuntament reconeix que hi ha hagut més gent a la ciutat perquè la mostra floral s’ha estès a diversos barris de la ciutat, “però això s’avaluarà al final de la mostra”, que és diumenge vinent.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas va destacar ahir “l’èxit” d’aquesta nova edició del Temps de Flors. “El primer cap de setmana ha estat un èxit gràcies a la feina de tots els voluntaris i voluntàries que treballen gairebé tot l’any per dur a terme la mostra floral”, va afirmar ahir Madrenas, que va assistir a la presentació del muntatge de CaixaBank Tot anirà bé.

L’alcaldessa de Girona va valorar positivament que “tots els dispositius que vam preveure per controlar l’aforament i perquè els trajectes fossin segurs s’estan complint”. Va ressaltar la dinamització econòmica, tant des de l’hostaleria com des dels comerços –van poder obrir diumenge– que “estan tenint uns bons resultats”. “Ahir –abans-d’ahir per al lector– es veien carrers plens de persones amb bosses i terrasses plenes. I aquest és un dels principals objectius: que puguem reactivar-nos més aviat que qualsevol altra ciutat”, va dir l’alcaldessa, per a qui el tancament durant deu minuts el cap de setmana del nucli històric per aconseguir el límit d’aforament és una prova que des de l’Ajuntament es prenen “molt seriosament” les mesures sanitàries. Temps de Flors inclou 92 muntatges, tots a l’aire lliure i repartits per nou barris gironins.

LA FRASE

El nostre objectiu és que puguem reactivar-nos més aviat que qualsevol altra ciutat
Marta Madrenas
Alcaldessa de Girona

‘Tot anirà bé’ és el muntatge de CaixaBank

L’entitat financera CaixaBank participa un any més en la mostra Temps de Flors. Aquest any ho fa amb el muntatge Tot anirà bé, que està situat a la cantonada del pont de Pedra amb el carrer Santa Clara. El director comercial de CaixaBank a la direcció territorial de Catalunya, Josep M. González, va ressaltar “la valentia de l’Ajuntament de Girona, que, malgrat la pandèmia i amb totes les mesures de seguretat, ha pogut donar un impuls a aquest progrés econòmic tan necessari per tirar endavant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona