Societat

El Mobile Week concreta el seu programa del 8 al 10 de juliol a Figueres

L’auditori de l’antic convent dels Caputxins centralitzarà tots els actes de dijous a dissabte

Pilar Roura farà la conferència inaugural a les 8 del vespre

Figueres serà escenari de diversos actes del Mobile Week Catalunya 2021, una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) juntament amb la Generalitat, que se celebrarà del 8 al 10 de juliol a l’auditori de l’antic convent dels caputxins. L’objectiu és generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques, com ara la creació d’un hub tecnològic.

La voluntat és la d’apropar la tecnologia a la ciutadania i alhora crear un espai de reflexió sobre l’impacte i els usos de la tecnologia en el nostre dia a dia. En la presentació, l’alcaldessa, Agnès Lladó, va ressaltar la transversalitat del Mobile Week: “Hi tenen cabuda des de perfils més professionals fins a tota mena d’amants del lleure i de l’oci, i també donen espai a totes les edats, perquè des dels joves fins a la gent gran poden trobar en la tecnologia eines i utilitats per a les seves necessitats quotidianes”.

La regidora de Noves tecnologies, Ester Marcos, va ressaltar que les jornades són un altaveu per al talent local i també permetran visualitzar el paper de la dona dins del món de les noves tecnologies. A la roda de premsa de presentació hi van assistir per videoconferència David Ferrer Canosa, secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, i Juan Baselga, director de màrqueting i comunicació i assumptes corporatius del Mobile World Capital Barcelona. Les inscripcions es poden tramitar a https: //mweek.com/figueres/.

La inauguració es farà el dijous dia 8 a les 8 del vespre i la conferència inaugural anirà a càrrec de Pilar Roura amb el títol La tecnologia és cosa de dones? El mateix dia es farà un espectacle de sala immersiva, una projecció audiovisual innovadora que cobrirà tota la sala interior. L’últim acte anirà a càrrec de Bruno Pérez Un ciberatac no te’l pots permetre.Una visió crua i real de la situació actual que està vivint el teixit empresarial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VILABLAREIX

La tradició americana dels ous de Pasqua, segons Jordi Roca

VILABLAREIX
successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

Trànsit dona per tancada l’operació sortida de Setmana Santa

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat