Societat

Reducció dels robatoris a domicili a les Fonts d’Olot

El nou lector de matrícules de la carretera de Santa Pau ha complementat la vigilància dels agents

La instal·lació del lector de matrícules a l’accés a Olot per la carretera de Santa Pau ha permès reduir dràsticament el nombre de robatori a domicilis dels barris de les Fonts i Benavent. El cap de la policia local, Ignasi López, va explicar que, els mesos de tardor i hivern, duien a terme controls en aquests barris als vespres i, ara, el lector de matrícules ha estat clau per reduir aquests delictes. Aquest lector completa la xarxa d’aquests aparells que ja hi havia instal·lada a tots els accessos a la ciutat.

Així mateix, López va informar sobre la incorporació de tres noves càmeres i la reposició i la millora de prestacions d’altres d’existents en diferents punts del municipi. En concret, va destacar les que hi ha de noves al Firal petit, amb què es controla també la zona del Firalet, i una a la plaça de Sant Miquel.

Finalment, va destacar la incorporació de quatre agents cívics a la ciutat que, des de finals del 2020, treballen donant suport i vigilant el compliment de les ordenances municipals així com la implementació de la nova aplicació mòbil de seguretat ciutadana M7 Citizen Security Olot, que ja té més de 200 usuaris registrats.

López ho va comunicat en la junta de seguretat, en què també es va posar en relleu que, a Olot, durant el primer semestre d’aquest 2021, els agents de la policia local han fet un total de 3.807 serveis. El nombre de fets delictius ha disminuït notablement el primer semestre del 2021 en comparació amb els darrers anys. Pel que fa a l’accidentalitat, durant el 2020 es van produir 75 accidents a la ciutat, la gran majoria lleus vinculats amb col·lisions entre vehicles, i 77 delictes contra la seguretat viària, un 14,15% menys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona