Societat

Els nudistes de l’Illa Roja retreuen més irregularitats a la guingueta

La pugna entre els nudistes assidus a la platja d’Illa Roja i la nova guingueta Red Rock continua. El col·lectiu naturista va llançar ahir diversos retrets als responsables de l’establiment i al consistori, a través de Twitter, adjuntant-hi fotografies de l’acumulació de brossa a la part posterior i dues tendes de campanya en què asseguraven que dormien els treballadors.

També es queixaven que hi ha fuites “d’aigües residuals que tapen amb la sorra”, i acusaven els responsables municipals que tenen “la platja amb més brossa que mai”.

El regidor de Platges, Eugeni Pibernat, defensava ahir que ja havien traslladat als responsables de la guingueta la necessitat de netejar la part del darrere, tot aportant una altra imatge amb la zona endreçada. Pibernat avançava que la setmana vinent tenen prevista una reunió amb els naturistes per aclarir la situació i estudiar solucions, com ara la senyalització pendent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia