Societat

Tres accidents i una avaria provoquen importants retencions als accessos a Barcelona

Tres accidents i un cotxe avariat han provocat importants retencions de trànsit  als accessos a Barcelona aquest dilluns al matí, el primer del mes de setembre i també el primer sense peatges en la majoria d’autopistes.

A l’autopista AP-7 s’han tallat dos carrils a Montmeló (Vallès Oriental) en direcció sud, cosa que ha provocat aturades d’uns deu quilòmetres des de Cardedeu. A l’autovia A-2 hi ha hagut un accident a Sant Vicenç dels Horts en direcció a Barcelona, i s’ha ocupat el voral, cosa que ha provocat uns tres quilòmetres d’aturades. Més endavant, a la mateixa via, s’han registrat uns 5 quilòmetres de cues a Sant Joan Despí.

Finalment, a la C-32 s’han tallat dos carrils a Viladecans en direcció a Barcelona per un tercer accident, amb tres quilòmetres de cues des de Gavà.

A l’interior de Barcelona, un vehicle avariat ha tallat un carril a la Ronda de Dalt a l’alçada de la Vall d’Hebron en sentit Besòs. Això ha provocat cues d’uns 5 quilòmetres des d’Esplugues i uns 6 més des del Nus de la Trinitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia