Societat

‘Blues’ garrotxí per animar el tercer dia del Tura d’Olot

Els Rusties Blues Band presenten el seu disc, dedicat a Robert Johnson

Diada de concursos i competicions

Blues de casa, el tercer dia de les Festes del Tura d’Olot. Els olotins Miquel Grifell (guitarra i veu), Manel Gaspar (piano), Miquel Pascal (contrabaix i baix elèctric) i Àngel Abad (bateria) van fer xalar, ahir a la tarda, el públic que va omplir la plaça de braus –escenari adaptat a les mesures Covid per a les actuacions musicals–. Els Rusties Blues Band van presentar el seu últim treball, Discovering Robert Johnson, un recorregut versionat per les creacions més emblemàtiques del guitarrista nord-americà.

El conjunt garrotxí li ha retut homenatge per la influència que va exercir sobre els bluesmens i grups de qui ells mateixos han begut: Eric Clapton, Rolling Stones, Led Zeppelin... La tarda de blues es va completar amb l’actuació dels A Contra Blues, que van presentar el seu disc Jab, treball amb composicions de blues amb més influències del rock-and-roll que els garrotxins que els van precedir i amb clares referències a Jerry Reed, Bo Diddley i The Allman Brothers, entre altres.

En aquesta edició limitada de les Festes del Tura, les actuacions musicals són, juntament amb les de cultura popular, les protagonistes de la programació. Ahir també van actuar Marc Parrot, els Xiula, Momi Maiga i els valencians El Diluvi.

L’oferta es va completar amb un torneig de bàsquet 3 per 3 per la igualtat, un concurs de pesca i una gimcana d’orientació.

LA XIFRA

6
concerts
de diferents estils es van dur a terme en la jornada d’ahir de les Festes del Tura

Atraccions amb mesures de prevenció

Les atraccions del recinte de l’antiga estació s’han convertit en un dels principals punts de reunió de les Festes del Tura i, en certa manera, fan de substitutiu de les barraques del Firal. El recinte firal és un espai envoltat per una tanca i, per tant, de fàcil control. A part que en aquesta ocasió hi ha menys atraccions i això facilita que hi hagi més distància entre les unes i les altres, l’Ajuntament d’Olot hi ha establert una sèrie de mesures d’acord amb les indicacions del Procicat. En concret, els visitants tenen un únic punt d’accés, a l’entrada principal, i un de sortida, pel sector del pont de Roc, cosa que facilita la creació d’un circuit de direcció única. Els responsables de cada parada, a més, són els encarregats de fer complir les mesures preventives a la seva atracció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Infraestructures i serveis

Obres de millora a l’estació del Vendrell

El Vendrell

Voluntaris repinten els bancs irisat i Trans

palafrugell

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró