Societat

Més de 1.200 infants als casals Lleure per a tothom, a Banyoles

Més de 1.200 infants han participat aquest estiu als casals que formen part del programa Lleure per tothom, que impulsa l’Ajuntament de Banyoles. En el marc del programa s’han atorgat 113 beques amb una inversió total de més de 9.000 euros. Les activitats de lleure s’han pogut desenvolupar amb normalitat, adaptades a les restriccions actuals.

Els casals d’estiu es van iniciar el 28 de juny i es van allargar fins al divendres passat. La inscripció de més de 1.200 infants, des de P3 fins a 4t d’ESO, és una xifra superior a la de l’any passat. Aquest ascens s’ha notat també en les sol·licituds de beques per a famílies vulnerables. Si l’any passat se’n van concedir 81, amb un import total de 6.598,20 euros, aquest any n’han estat 113, superant els 9.100 euros.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas, ha destacat que “dins els casals d’estiu no s’han detectat transmissions de Covid-19, malgrat que s’han hagut de confinar alguns grups per contactes amb positius”. Totes les activitats s’han adaptat a la normativa aprovada per la Covid-19 i hi han participat diverses entitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia