Societat

El Govern aprova atorgar una subvenció a la Creu Roja per ajudar a famílies amb infants i joves a càrrec

La dotació, de 2 milions d’euros, permetrà cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i higiene

El Govern ha aprovat aquest dimarts atorgar una subvenció de 2 milions d’euros a Creu Roja per cobrir les necessitats materials bàsiques de famílies en situació de pobresa amb infants i joves a càrrec.

La dotació, per a l’exercici 2021, ajudarà a fer front als efectes de la pandèmia provocada per la Covid-19 sobre persones vulnerables. La subvenció, atorgada pel Departament de Drets Socials, suposa articular un mecanisme de provisió i distribució d’ajudes econòmiques i lots de productes alimentaris i d’higiene.

L’acció s’adreça tant a població que ja està sent atesa per Creu Roja com a persones derivades de serveis socials locals o persones que demanen ajuda per primera vegada en punts d’atenció que Creu Roja té arreu del territori.

En aquests casos, a més d’establir un programa individualitzat de suport per part de Creu Roja, l’entitat haurà d’informar, com a mínim, a serveis socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia