Societat

Prop de 464.000 vehicles surten de l’àrea metropolitana

La xifra suposa 95,64% dels desplaçaments previstos pel pont de la Puríssima

Les principals complicacions de trànsit s’han produït a les carreteres que connecten amb la muntanya, com la C-16

Un total de 463.851 vehicles han sortit entre les tres de la tarda de divendres i la mateixa hora d’aquest dissabte, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Aquesta xifra suposa el 95,64% dels 485.000 desplaçaments previstos en l’operació sortida del pont de la Puríssima.

Els principals problemes de trànsit aquest dissabte s’han concentrat a carreteres que connecten la capital catalana amb zones de muntanya, sobretot a la C-16 i la C-17. Aquest matí un accident a la C-16 a l’altura de Guardiola de Berguedà ha obligat a donar pas alternatiu en sentit Puigcerdà. Més tard s’han produït cues, també en sentit Nord, a Berga i entre Cal Rosal i la Nou de Berguedà, que a mitja tarda encar es mantenien. A la C-17 hi ha hagut retencions a Parets del Vallès, a la Malla i a Ripoll, en sentit nord. També s’han registrat retencions a la C-14 a Oliana i a Organyà, en els dos casos cap a La Seu d’Urgell.

A mitja tarda hi ha congestió a l’AP-7 a Castellví de Rosanes en sentit Barcelona arran d’un accident, que només ha deixat un carril obert. Un altre sinistre talla un carril de la C-55 a Castellgalí cap a Abrera. A més, Trànsit informa que l’N-340a està tallada a l’altura del Pont Penjat d’Amposta per un acte públic.

A banda, s’han produït problemes puntuals per accidents a l’AP-2 a Vimbodí en sentit nord; a la Ronda de Dalt de Barcelona a Esplugues, cap al nus del Llobregat; a l’AP-7 a Gelida i a Vilafranca del Penedès, en sentit Tarragona, i a Granollers, cap a Girona;  a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet, en direcció Manresa;  a l’A-2 a Abrera i al Bruc, en sentit Lleida; a la C-58, al Nus de la Trinitat cap a Barcelona, i a la C-44, a Tivissa, que aquesta tarda s’ha tallat en tots dos sentits. Aquesta tarda també s’ha hagut de tallar la C-352 a les Franqueses del Vallès cap a Caldes de Montbui per l’incendi d’un vehicle. Un altre automòbil incendiat, a Calafell, ha interromput la circulació de la C-32 en sentit sud, aquest migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES