Societat

Neix Correos Frío, la solució per al transport a temperatura controlada

Per a enviaments de productes farmacèutics o aliments garantint la cadena de fred

Correos ha posat en marxa Correos Frío , la nova solució logística per als enviaments que requereixen un transport a temperatura controlada. Està orientat per atendre les necessitats de les empreses que necessiten tenir garantida la cadena de fred per a la bona conservació dels productes que envien, tant a altres empreses com a particulars.

Gràcies a l’ús de capses isotermes sensoritzades, Correos podrà monitoritzar la temperatura, la humitat o possibles impactes des de la recollida de l’enviament fins a la seva entrega i facilitar aquesta informació en temps real als clients. Mitjançant l’ús de tecnologia IoT (Internet fo Things), aquestes capses permeten utilizar diferents rangs de temperatua per adaptar el transport a les necessitats de cada producte i proporcionar la màxima fiabilitat i garantia de control de la cadena de fred. Els clients podran saber a quina temperatura es troba el producte en cada moment, mantenir-la dins del rang elegit fins a 5 dies i rebran alertes de qualsevol variació en la cadena de fred.

Farmàcia i Alimentació

Correos Frío inclou solucions específiques per a dos segments de negoci en què el transport a temperatura controlada cobra especial rellevància: farmàcia i salut, i alimentació.

En el sector de farmàcia i salut, l’empresa logística ofereix solucions de transport en fred per a l’enviament de productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut, garantint la seva seguretat i el seu control.

Entre aquestes solucions s’inclou un servei especialment dissenyat per als laboratoris i distribuïdors que necessiten fer el lliurament dels seus productes en hospitals, clíniques o centres de salut. I un altre pensat per a les farmàcies hospitalàries que els facilita l’entrega de medicaments i productes sanitaris directament al domicili dels pacients. Aquest servei s’ha testat de manera pilot durant un any amb l’Hospital Infanta Cristina (Madrid) amb resultats excel·lents, cosa que avala la capacitat de Correos per fer-lo extensiu a les farmàcies d’altres centres hospitalaris.

Quant al sector de l’alimentació, Correos Frío ofereix solucions per facilitar als majoristes, com els ubicats dins dels 24 Mercas, la distribució dels seus productes frescos (hortalisses, fruites, carn, peix…) a supermercats, col·lectivitats i sector horeca (hostaleria i restauració). També s’ofereix als comerços minoristes de proximitat i mercats d’abastament l’entrega dels seus productes peribles als particulars.

A més, Correos Frío disposa d’un servei específic per a les empreses del sector de comerç electrònic i gurmet que necessiten un transport a temperatura controlada que garanteixi la qualitat dels productes que venen per internet i la seva entrega en qualsevol punt del territori. Correos Frío els ofereix entregues urgents en qualsevol lloc de la Península, incloent Portugal i Andorra.

Amb aquest nou servei logístic i d’altres posats en marxa recentment com Correos Logística, que ofereix una solució integral per als enviaments del comerç electrònic, la companyia segueix explorant i utilitzant les tecnologies més innovadores per desenvolupar serveis que ajudin a impulsar el negoci dels seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona