Societat

Detingut un motorista ebri i sense carnet que va atropellar una persona gran a Tarragona

L'home, de nacionalitat equatoriana, es va donar a la fuga després dels fets

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut a un motorista ebri acusat d'atropellar un vianant que travessava per un pas zebra i posteriorment donar-se a la fuga, segons que han informat fonts municipals.

Els fets van passar ahir a la Rambla Nova amb l'encreuament del carrer Pau Casals quan la persona ferida, de 75 anys, travessava pel pas de vianants i va ser atropellat per un jove que conduïa una motocicleta, que es va donar a la fuga.

Posteriorment, el motorista, de nacionalitat equatoriana, que conduïa sense assegurança i l'identitat del qual no s'ha facilitat, va ser detingut i es va poder comprovar que superava la taxa permesa de begudes alcohòliques.

Per tots aquests fets, es va procedir a la seva detenció per un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre de conducció temerària, mentre que la víctima va ser traslladada a l'hospital Joan XXIII amb una fractura oberta a la cama.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.