Societat

Música

Luw, Kop, Les Buch, Tramma i Daura Mangara, a l’In-Somni

Tensö, Disaster Jacks i Telaskina DJ completen l’avançament de la programació del festival que tindrà lloc del 16 al 18 de setembre a Sarrià de Ter

El Festival In-Somni, que celebrarà la 19a edició a Sarrià de Ter ha anunciat l’avançament de la programació, amb grups i artistes, en alguns casos, encara per descobrir al nostre territori. Els primers artistes confirmats pels organitzadors són Luw i Telaskina DJ, que actuaran el primer dia de concerts; Kop, Tensö, Disaster Jacks i Les Buch, que pujaran a l’escenari el dissabte ; i per l’última sessió Tramma i Daura Mangara.

Una de les principals novetats és que es treballa per tenir dos espais amb dos escenaris: un al Parc de La Cooperativa i l’altre al Parc del Pou del Glaç, aquest últim per tal de celebrar-hi els concerts més potents del festival -un cop millorat i adaptat l’espai- i amb ampliació d’horari fins a la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.