Societat

Presentació de projectes a El Celler de Can Roca dels alumnes d’Elisava

Les propostes reflexionen a l’entorn de qüestions com l’excedent alimentari o el sector lleter

Alumnes de la Facultat de Disseny i Enginyeria del centre Elisava de Barcelona han presentat set propostes “innovadores i disruptives” de ’Food Design’ per millorar el sistema agroalimentari de la mà de l’expert en postres del Celler de Can Roca, Jordi Roca. Els projectes dels estudiants de quart curs fusionen disseny, gastronomia, producció, indústria i altres aspectes “essencials i necessaris” per reflexionar i donar resposta a qüestions com el rebuig i l’excedent alimentari, la cadena que connecta els mercats amb el sector de la restauració, la manera com l’espècie humana s’alimenta, l’estat actual de l’agricultura o del sector lleter o la relació entre les persones i els aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona