Societat

Presó sense fiança per abusar sexualment d’un nen de 12 anys de Girona

El jutjat aprecia risc de reiteració delictiva perquè l’investigat té altres causes obertes i una condemna prèvia

El jutjat d’instrucció 1 de Girona ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a un veí de la ciutat per abusar sexualment d’un nen de 12 anys. Segons la interlocutòria, el menor va anar a passar la nit del 5 al 6 de setembre a casa d’un familiar de l’investigat a Llagostera perquè és amic del seu fillastre. Un cop al pis, tots van anar a dormir al mateix llit. La interlocutòria apunta que va ser durant la nit que el processat va perpetrar els abusos. El jutjat li imputa un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys i acorda enviar-lo a presó per risc de reiteració delictiva. La resolució remarca que té una condemna prèvia (cancel·lada) per corrupció de menors i dues causes obertes per abusos a jutjats de Girona i la Bisbal.

La interlocutòria recull que les diligències policies i judicials que s’han fet fins al moment (amb l’exploració del menor, la declaració de la seva mare i l’examen forense) situen els fets la nit del 5 al 6 de setembre. El jutjat exposa que el menor, que té 12 anys, va anar a passar la nit amb l’investigat, de 48 anys, i els seus dos fillastres perquè és amic d’un d’ells. Van anar a dormir a un pis que un cosí del detingut té a Llagostera.

Segons recull la resolució, tots quatre dormien al mateix llit i, durant la nit, el menor es va despertar. Aleshores, es va adonar que tenia els pantalons i la roba interior abaixats i que el processat li estava fent tocaments. El menor li va exigir a l’investigat que parés. La interlocutòria exposa que ho va fer però que es va continuar masturbant davant del menor i mentre els seus fillastres continuaven dormint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona