Societat

societat

L’Ajuntament de Girona engega una campanya de difusió i sensibilització sobre el risc de pèrdua d’habitatge

Sota el lema “Demana suport”, la iniciativa busca instar tothom qui ho necessiti a demanar ajuda a l’Oficina Municipal d’Habitatge

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una campanya de difusió i sensibilització adreçada a la ciutadania sobre el risc de pèrdua d’habitatge. Sota el lema “Demana suport”, la iniciativa busca instar tothom qui ho necessiti a demanar ajuda a l’Oficina Municipal d’Habitatge, als Serveis Socials municipals, o a entitats que treballen pel dret a l’habitatge i que estan capacitades per oferir acompanyament en casos de risc de pèrdua habitacional. “La situació del dret a l’habitatge a la ciutat de Girona és cada cop més complexa i l’exclusió residencial adopta formes que no eren habituals fins ara. Per això des de la taula de coordinació pel dret a l’habitatge s’ha creat una comissió de treball que té com a objectiu treballar per lluitar contra l’emergència habitacional”, ha assegurat la regidora d’Habitatge del consistori, Annabel Moya. És des d’aquesta comissió que s’ha dissenyat la campanya, una proposta dirigida a totes aquelles persones que es troben en una situació de risc de pèrdua d’habitatge, per tal de posar al seu abast els recursos municipals de què disposa l’Ajuntament per donar-los suport.La taula de coordinació pel dret a l’habitatge és l’organisme de participació de l’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Girona. Aquest òrgan està format per entitats de la ciutat de diferent naturalesa, grups polítics i altres administracions i actors vinculats a les polítiques d’habitatge. L’objectiu, és procurar solucions efectives a la pèrdua de l’habitatge, millorar l’accés als lloguers socials i assegurar el manteniment de l’habitatge.

Els materials informatius que formen part de la campanya es distribuiran a través de la mateixa Oficina Municipal d’Habitatge, així com des dels centres cívics, centres d’atenció primària i des dels diferents serveis d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Girona. També se’n farà difusió mitjançant les xarxes socials del consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA