Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona negociarà amb Sareb un lloguer social per a les famílies del bloc de Sant Narcís

GIRONA

La segregació escolar baixa entre un 25 i un 30% als col·legis i instituts de Girona

GIRONA

Serinyà destinarà uns 300.000 euros del pressupost per a inversions

serinyà

El servei d’emprenedoria d’Olot duplica les atencions respecte al 2020

OLOT

El Suprem obliga Educació a fer contractes indefinits als professors de religió que ocupen places permanents

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Sol arreu i temperatures més suaus

Barcelona

La Generalitat invertirà més de 156 milions d’euros a comarques gironines

GIRONA

Dispositiu per tallar connexions il·legals en dos barris de Llagostera

LLAGOSTERA

Les restriccions a la circulació de camions per al 2023 entraran en vigor dimarts 7 de febrer

Barcelona