Societat

S’inicia el procés que permetrà minimitzar el risc d’inundacions a Palamós

La Junta de Govern ha adjudicat la redacció de l’estudi que haurà de definir les actuacions urbanístiques necessàries

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa el procés que permetrà l’execució de les obres necessàries per a minimitzar riscos d’inundacions al municipi, provinents concretament del desbordament de la riera Aubi.

El tret de sortida l’ha marcat la Junta de Govern, amb l’adjudicació de la contractació per a la redacció de l’estudi que haurà de definir les actuacions urbanístiques necessàries per a la reducció d’aquestes inundacions. Aquesta tasca ha estat encarregada a l’empresa especialitzada amb enginyeria, Carles Montobbio i Associats S.L., amb un cost de 95.590 euros.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va designar una subvenció per a poder afrontar el global d’aquest projecte, que la Generalitat de Catalunya va concedir amb un import de 2.400.000 euros, que permetran finançar l’elaboració de l’estudi tècnic inicial, així com les obres que s’hauran d’executar posteriorment.

Un cop s’obtingui el document final amb el detall de les diverses accions proposades, els tècnics de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i dels Serveis Tècnics municipals, escolliran i prioritzaran les actuacions que es realitzaran i que s’executaran, redactant els projectes concrets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia