Societat

Fina Brunet apadrina la nova marca d’identitat de Blanes ‘Arran de Mar’

La presentació de la campanya per reforçar el sentit d’identitat de la ciutat es va fer ahir al Teatre de Blanes, en un acte conduit pel també periodista blanenc Rafel Bagot

El Teatre de Blanes va acollir ahir al vespre la presentació de la nova marca per reforçar el sentit d’identitat de la ciutadania i el seu sentiment de pertinença al municipi: ‘Blanes Arran de Mar’. Al llarg dels propers mesos s’aniran desenvolupant diverses accions amb l’objectiu d’implantar la marca a la ciutat, acompanyant les iniciatives que es promoguin per enfortir el teixit social i recuperar la seva relació amb el mar. La periodista blanenca Fina Brunet va apadrinar la nova marca en un acte conduït pel també periodista blanenc Rafel Bagot. “Recuperem una tradició que no hauríem d’haver perdut mai, perquè aquesta és una de les nostres grans riqueses. Hem de fer un pas endavant i enfortir aquest missatge de futur engrescador, generant pensaments en positiu pel futur del nostre municipi”, va explicar sobre la nova campanya Àngel Canosa, alcalde de Blanes.

Nou segell d’identitat

‘Arran de Mar’ neix com un segell d’identitat que serà visible en diferents suports repartits arreu de Blanes. Un dels més espectacular és la lona que llueix a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes, que ha passat a substituir la que durant gairebé un any representava el logotip dels 50 anys del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes.

La nova marca ‘Blanes Arran de Mar’ formarà part de futures campanyes de comunicació que es faran als barris, entitats, associacions, escoltes i diferents entorns de la vida quotidiana del municipi. Per a representar la marca s’ha creat una nova imatge gràfica que l’acompanya, dissenyada per Mà Àngels Maresma, que simbolitza un canvi de perspectiva a l’hora de veure Blanes, tornant als orígens i mirant al mar, i que juga amb la lletra ‘B’ de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA
societat

Irídia reclama un mecanisme independent per controlar les actuacions policials

barcelona