Societat

L’Escola d’Hostaleria guanya El Gran Banquet

A la final del concurs gastronòmic s’ha imposat a l’Escola Vedruna de Girona

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona ha guanyat la primera edició del concurs El Gran Banquet, organitzat per Can Garús i el Fòrum Gastronòmic de Girona. La finalista ha estat l’escola Vedruna Gràcia, informa l’ACN. Durant la final, els dos equips han elaborat la seva proposta de banquet per a 50 comensals.

La proposta presentada pels guanyadors es titulava Collita pròpia: han obert boca amb el còctel Viatge per Girona, amb la poma de Girona com a ingredient principal, per passar a un arròs d’espinacs i espàrrecs amb garotes, tot seguit una terrina de xai amb pèsols i puré d’arrels i per acabar el tradicional xuixo de crema amb gelat de poma i reducció de ratafia.

La taula del jurat professional ha comptat amb vint experts de cuina, sala i sector. Sota el lema Recerca, formació i talent, la competició vol premiar el talent de les escoles d’hostaleria de Catalunya, el coneixement dels productes del territori i la formació..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona
DOSSIER

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró