Societat

Buhos enceta l’Strenes amb una gran festa

La banda hi ha presentat el seu nou disc “La nit està que crema”

El festival Strenes ha inaugurat aquest divendres la seva onzena edició i ho ha fet a ritme de festa amb l’actuació del Buhos, que hi han presentat el seu nou disc ’La nit està que crema’, el seu sisè disc d’estudi. La banda de Calafell ha donat així el tret de sortida al festival i ha aconseguit posar el públic dempeus en diverses ocasions amb un repertori que ha combinat alguns dels seus temes més coneguts com ’Volcans’, ’Mil batalles’ o ’La última y nos vamos’ amb els del nou disc, segons informa l’ACN.

El festival arrenca avui i ho fa amb més de 15.000 entrades venudes de les 20.400 que hi havia disponibles a Girona i les nou dels concerts programats a Barcelona. A més, ha penjat el cartell de ‘sold out’ als dobles concerts de Joan Dausà i d’Els Amics de les Arts, al de Sílvia Pérez Cruz, de Luz Casal, Blaumut a Barcelona, de The Tyets i Lal’Ba i de Triquell. Unes dades que, segons el seu director, demostren que el festival gaudeix “d’una bona salut”. Pascual també remarca que les xifres recorden a les d’abans de la pandèmia i que tenen vocació de continuar creixent. “Ha crescut en concerts perquè des de l’any passat tenim una extensió a Barcelona i hem anat una mica més enllà en l’aposta per desenvolupar la cadena de valor des que un grup comença”, assegura.

En aquest sentit i sobre l’extensió a Barcelona, Pascual diu que volen ser “el festival de referència de les estrenes musicals de Catalunya”. Això, però, topava amb la limitació “temporal” del calendari disponible a Girona. “Hi ha artistes que potser no els va bé fer les estrenes llavors i hi ha dues opcions: o perdre-les o buscar altres espais. De moment, ho estem fent així, a Barcelona, però no té perquè ser sempre així”, afegeix.

Els concerts de l’Strenes continuen aquest dissabte amb la presentació del nou disc de Judit Neddermann, també a l’Auditori, i el tribut al 30è aniversari del disc ’Homework’ de Daft Punk de la mà de Robot Rock Alive a La Mirona de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona