Societat

Desallotgen 14 veïns davant el risc de caiguda d'un mur a Viladecavalls

Pluja

Un grup de 14 veïns han estat desallotjats aquest diumenge pels bombers davant el risc de caiguda d'un mur de contenció situat davant cinc habitatges situats al carrer Major de Viladecavalls (Vallès Occidental) a conseqüència de l'aigua acumulada per les pluges caigudes en les últimes hores.

Aquesta emergència, en la qual han treballat set dotacions, ha estat una de les 73 actuacions realitzades des de les 09.00 hores d'avui pels bombers de la Generalitat com a conseqüència dels problemes ocasionats pel vent i la pluja que, això no obstant, ja han anat remetent.

Des d'ahir a la nit, aquests equips han efectuat prop de 250 actuacions per tot Catalunya, la major part d'elles a l'àrea metropolitana de Barcelona, la ciutat de Tarragona i a la de Girona, referides en la seva majoria a la retirada d'arbres caiguts i a assegurar elements de façanes.

El temporal, amb fort vent de llevant, va causar ahir problemes en algunes infraestructures (talls a l'AP-7 i el servei ferroviari), especialment a la zona de Tarragona i al Delta de l'Ebre, però no ha provocat ferits.

Una vintena de municipis catalans, la major part d'ells de la província de Tarragona, encara que també de Barcelona, han acumulat ja precipitacions en les últimes hores de més de 100 litres per metre quadrat, i algunes s'acostaven als 200 litres.

El temporal de pluja ha afectat sobretot les comarques del litoral i del prelitoral català, encara que també ha arribat com s'esperava a les capçaleres dels rius de les conques internes com el Ter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró