Societat

Troben dues dones assassinades en menys de 24 hores amb signes de violència

En les últimes 24 hores s'ha produït la mort de dues dones en estranyes circumstàncies. Ara s'estudia si es tracta de dos nous casos de violència de gènere.

D'una banda, la Guàrdia Civil de Múrcia investiga des d'ahir la troballa del cadàver cremat d'una noia. El cos de la jove l'han trobat a la Palma, una localitat a prop de Cartagena, Múrcia. El cos pertany a una noia de 29 anys, veïna de Torre Pacheco, que tenia dos fills, segons han informat avui fonts municipals.

Difícil identificació
Segons un portaveu de la Guàrdia Civil, el cos "no duia cap tipus de documentació que ajudés a la identificació" i tenia "el rostre completament desfigurat pels diversos cops". A més, amb l'objectiu de dificultar la identificació del cadàver, "li havien tallat els cinc dits de la mà dreta i havien cremat el cos amb algun tipus de líquid inflamable".

Madrid
D'altra banda, una dona d'entre 35 i 40 anys ha aparegut avui morta al parc de Pradolongo, a Madrid, amb un greu traumatisme facial, segons han informat fonts d'Emergències. El personal de jardineria ha donat l'avís al Samur i Protecció Civil. En arribar al lloc dels fets, els sanitaris han comprovat que la víctima patia greus ferides que impossibilitaven la reanimació.

Un total de 18 dones han estat assassinades per les seves parelles o exparelles des de l'inici de l'any a tot l'Estat, fet que suposa una morta més que durant el mateix període del 2007, segons dades facilitades per la Delegació Especial del Govern contra la Violència sobre la Dona. Si aquests dos casos de La Palma i Madrid es confirmessin, l'estadística s'elevaria a 20.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.